ZIJ ZIJN JE AL VOORGEGAAN

CVites

Cvites is een betrouwbare partner voor loopbaan- en organisatieadvies.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Cvites, daarom hebben ze 30 zonnepanelen laten plaatsen op het kantoor in Emmen.

Chezz Partners/ Technologies Added

Technologies Added in Emmen is de eerste Smart Factory in Nederland en ver daarbuiten waar gelijkgezinde bedrijven onder één dak produceren. Het werkt als je eigen fabriek, maar het is georganiseerd als een shared facility.

De realisatie van maar liefst 540 zonnepanelen is een grote stap in het verduurzamen van Technologies Added. 

HABO Autobedrijf

Bij Autobedrijf HABO doen ze alles voor uw auto. Ze staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ze terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Met 84 zonnepanelen op het dak besparen ze niet alleen op hun energierekening, maar hebben ze ook een stap gemaakt richting een duurzame toekomst.

Kuipers en koers

Kuipers en Koers Bouw te Emmen is partner op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie.

Met … zonnepanelen op het dak een duurzame partner voor als je bouwgerelateerde zaken. 

speer reclame services

Je marketing wordt gedaan door partij A, je signing door partij B en je website door partij C. Bij Speer regel je al je reclamezaken met één vaste contactpersoon. Dit scheelt een hoop tijd en gedoe.

Met maar liefst 216 zonnepanelen op hun pand in Emmen dekken ze hun gehele stroomvoorziening af en zijn ze ook nog eens de groenste reclamepartner in Emmen.

webba

Webba helpt bedrijven en ondernemingen te innoveren door het bouwen van websites, webshops, maatwerk applicaties, apps en het inzetten van strategische online marketing. 

Op dit moment is Webba net fase 2 ingegaan van de pilot. We gaan komende tijd druk aan de slag om zonnepanelen voor ze te realiseren.

Zon op de Zaak is een samenwerking tussen Ondernemend Emmen, Ondernemend Assen, Gemeente Emmen en Gemeente Assen en Zon op Alle Zaken.

Copyright [oceanwp_date] – Tyler Moore